AKTUELNO

Domaći

ZILHA GA JE ČEKALA, NADALA SE DA ĆE SE DOZVATI PAMETI! Edo saznao šta se dešavalo napolju, Dragana povikala: Molim ženu da povuče zahtev za razvod! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

– Vraćam ga ženi – rekla je Dragana.

Tokom večerašnje emisije ponovo je pokrenuta saga između Edisa Fetića, Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Edo se ovom prilikom izvinio Tomoviću jer je prekinuo njegovu romansu sa Draganom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je smešno. Nisam joj zamerio frajere, nego sam joj zamerio laži koje je iznosila. Sad su Marko i Dragana opet best frend. Deluje mi da sam nešto pokavrio ovde, krivo mi je što sam se umešao između nje i Tomovića. Želim da mu se izvinim. Oni su se dogovorili da se vide, nek su živi i zdravi – naveo je Edo.

Ovo je klasični muški ego. On meni ne može da pokvari ništa. I za svoj brak, ja to ne radim, to me nije zanimalo. Ne bojim se nikoga i ničega – rekla je Dragana.

Bila je pokrenuta neka priča oko frajera, pričalo se o momcima sa mora, Dragana je rekla da ih je bilo 15, on je rekao da zna, rekao je da zna za dvojicu, nije bilo dvojica – naveo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 60 sam bila. Kad izađem ću sa petoricom… Kad izađem odavde daću izjavu o Mikiši. Bila sam slobodna devojka, momcima oženjenim se ne pravdam, oni neka se pravdaju svojim ženama – bila je besna Dragana.

Oni su se pomirili da bi se to zaustavilo što je Dragana krenula da iznosi, zato to nije moglo ni da traje. Edo je svoj cilj ispunio, postao je poznat – rekao je Marko Đedović.

Vraćam ga ženi – dobacila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisao sa Matorom, mislim da je žena njega čekala dok ja nisam ušao. Bila je ljuta, sklonila se sa decom, ali se nadala da će mućnuti glavom i da će se dozvati pameti, čekala ga je. On se stalno kaje, da je uništio nešto lepo što je imao napolju. Od tada je Zilha saznala sve, od Dragane. Mislila je da će da mućne glavom, a on je i sad rekao da se neće vratiti ženi – rekao je David.

Očigledno ne može emocije da mu oprosti, evo vraćam joj muža – ponovila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ja da se vratim nikom na silu, ne bih ušao ovde da nisam želeo – naveo je Edo.

Molim ženu da povuče zahtev za razvod braka – rekla je Dragana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Da stvar bude nejasnija, posle svih ovih reči Edo i Dragana su se ljubili tokom reklama u spavaćoj sobi.

Autor: R.L.

Zadruga

SVE ME KRENULO OD RASKIDA SA TOBOM… Edo se pohvalio, pa se zapitao da li mu je Zilha POSLALA STVARI! (VIDEO)

Domaći

MAŠTA DA ZILHA POVUČE PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA? Edo se setio supruge nakon što se odvojio od LJUBAVNICE DRAGANE, evo šta je imao da kaže! (VIDEO)

Politika

Pismo će dozvati pameti Prištinu

Domaći

SAZNAJEMO: Zilha danas podnela ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA! Edo kao da je predosetio OVO, ona ne želi više ništa da ima sa njim! (FOTO)

Zadruga

NIKO NE ZNA ŠTA SE MEĐU NAMA NAPOLJU DESILO: Dragana krivi Eda za njeno zbližavanje sa Tomovićem, spomenula i bivšeg muža Sinišu! (VIDEO)

Zadruga

Dragana se gušila u suzama zbog NEGATIVNIH KOMENTARA, a onda joj je Edo spomenuo Miljkovića! (VIDEO)

'Original Article