Nakon kritike stilist i društveni kroničar poručio je jednoj pratiteljici da se zamisli nad sobom i svojim frustracijama

Neven Ciganović zgrozio je dio pratitelja svojom posljednjom fotografijom na Instagramu. Naime, 47-godišnji stilist pozirao je u krznenoj bundi uz srpsku reality zvijezdu Zoricu Dukić.

“Jednom je netko rekao da je krzno lijepo samo na svom pravom vlasniku… Bio je tako u krivu”, poručio je Ciganović u opisu fotke.

NOVI ESTETSKI ZAHVAT NEVENA CIGANOVIĆA: Salo sa struka ubrizgao u čelo kako bi izgledao mlađe

Dobio je mnoštvo pohvala na račun izgleda, no nisu svi pratitelji bili oduševljeni krznenom bundom pa su sasuli paljbu u komentarima.

“Zar je samo meni ovo bljak?”, pitala je jedna pratiteljica, a Cigi joj je žestoko odgovorio. “Samo tebi, da. Mislim da je vrijeme da se zamisliš nad sobom i svojim frustracijama”, poručio joj je.

“Puno te volim, ali čemu pravo krzno?”, upitala ga je druga pratiteljica. “Samo za snimanje, dušo”, odgovorio joj je stilist.

TARIK FILIPOVIĆ SVE JE ŠOKIRAO: Izgleda poput Ciganovićeva dvojnika; ‘Što učini sa sobom?’

U komentarima mu se javila i američka zvijezda Marcela Iglesias, koja je poznata pod nadimkom ‘Živa Barbie’. “Ne slažem se. Izgledaš divno, ali pravo je krzno potpuno nepotrebno. Žao mi je, mili”, poručila je Ciganoviću, a on joj zasad nije ništa odgovorio.

Naime, Iglesias je poznata po aktivizmu i borbi za prava životinja. Često surađuje s udrugama koje skupljaju novac za veterinarsku pomoć i pronalazak vlasnika napuštenim životinjama.

Original Article