Sajsi MC gostovala je u emisiji “Amidži šou” sa pjevačicama Majom Nikolić i Vesnom Vukelić Vendi, a njene reakcije sa gostovanja su hit na mrežama.

Naime, one su se u jednom trenutku sukobile, a Sajsi je sve vrijeme pervrtala očima. Uz to situacija je kulminirala kada je Vendi prokomentarisala njenu energiju.

Zbog situacije u emisiji, ubrzo su na Tviteru krenuli komentari podrške upućeni Sajsi MC.

-Ne znam da li se ikad dogodilo da je nju neko ovoliko izbacio iz takta u nekom intervjuu koliko klošarka Vendi, svaka čast na integritetu, kao i pribranosti da joj ne zavališ šamarčinu – napisao je jedan korisnik Tvitera, a Sajsi MC mu je odmah odogovorila:

-Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvijek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati doslijedan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro vidjela da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču… E, pa nećeš ne, gadno – rekla je Sajsi, pa dodala:

-Btw stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove plus nisam očekivala kadar u tom trenutku.

(Express/Kurir)

The post ZLA, PODMUKLA, GADNO MI JE DA PRIČAM SA NJOM: Sajsi se oglasila nakon gostovanja sa Vendi appeared first on Express.

Original Article