SKANDAL – Popularni Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova tvrdi da je dobio ponudu da uđe u “Zadrugu”.

Ipak, Zmaj je naveo da je ponudu odbio jer , kako kaže, nikada ne bi izdao Milomira Marića.

– Dobio sam ponudu od “Pinka” da uđem u rijaliti “Zadruga”. Nisam prihvatio, niti bih ikad, jer neću da izdam svog prijatelja Milomira Marića i TV “Happy”, na kojoj sam postigao veliku popularnost i zaradio dosta novca. “Happy” je moja kuća i tu sam uvek lepo primljen, dočekan i ispoštovan – izjavio je Grahovac pa napao Macu Diskreciju.

– Nema tih para za koje bih izneverio Milomira Marića i “Happy produkciju”. Nisam ja Maca Diskrecija, koja je izdala “Happy” i rijaliti u kojem je postala poznata i gde je mnogo toga dobila. Ja sam Zmaj od Šipova, koji ima svoju reč i svoj ponos, koji ne bih dao ni za kakve pare. Poručujem Mariću i produkciji da sigurno dolazim kad počne nova sezona “Parova” – rekao je Zmaj i dodao da ima spremnu taktiku za pobedu u “Parovima 6”.

– Kod mene je bila Vesna Rivas i ja sam kod nje bio u Beogradu sa još nekim prijateljima, koji će takođe ući u “Parove”. Napravio sam plan za novu pobedu i pokazaću ko je tata – zaključio je Zmaj.

The post ZMAJ ODBIO ZADRUGU: Ponudili mu dobre pare, ALI…. appeared first on SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …