AKTUELNO

Domaći

ZNAM JA DA SI TU, DRUŽE MOJ! Večiti dečak Marinko Madžgalj nas je napustio pre četiri godine, a poruka koju mu je posvetio Andrija Milošević KIDA DUŠU! SUZE TEKU SAME (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Andrej Nihil/Tv Pink Printscreen ||

Nije mu ni dan danas lako

Pre četiri godine, na današnji dan, napustio nas je Marinko Madžgalj, popularni glumac, voditelj i pevač. On je izgubio tešku bitku sa rakom pankreasa, a ni danas njegovi prijatelji ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema.

Foto: Printscreen YouTube/ G Production, Tv Pink Printscreen

Andrija Milošević objavio je na svom Instagram nalogu pesmu koju su prijatelji posvetili Marinku, "Život je lutrija", uz poruku koja je rasplakala mnoge.

Znam ja da si ti tu i da ćeš uvek biti druže moj – napisao je Andrija.

Autor: Nemanja Vujčić

Domaći

OGLASIO SE BRAT KSENIJE PAJČIN! Ona bi danas napunila 42 godine, a njegova poruka slama srce! Ovako se poznati pevač prisetio svoje sestre kojoj je po

Domaći

TUGA NE PROLAZI! Sloba objavio fotografiju sa preminulim ocem, a njegova poruka je pokazala svima koliko mu nedostaje! (FOTO)

Domaći

BOL NE JENJAVA… Danas je za Slobu Radanovića tužan dan, prisetio se pokojnog oca, pa mu uputio reči koje kidaju dušu! (FOTO)

Domaći

LEKARI SU REKLI DA MU JE OSTALO SAMO NEKOLIKO MESECI ŽIVOTA… Na današnji dan pre četiri godine napustio nas je Marinko Madžgalj, a pred smrt je…

Domaći

ZBOG KORONAVIRUSA ĆE MORATI DA OTKAŽE SVADBU SVOG NASLEDNIKA! Šako Polumenta pozvao 600 zvanica, potrošio brdo para, a sad je sve palo u vodu! (FOTO)

Domaći

EMOTIVNA PORUKA GRUOVE UDOVICE dovešće vas do suza! Objavila fotografiju sa reperom bez kog je ostala pre četiri meseca! (FOTO)

'Original Article