AKTUELNO

Domaći

ZNAM JA DOBRO KO JE ANA KORAĆ, VRATIĆU JE U IVANJICU DA BERE MALINE: Otac Maje Marinković BESAN na zadrugarku, otkrio nešto što niko nije znao (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Opasno joj je zamerio napade na njegovu ćerku!

Odnos Maje Marinković i Ane Korać ovih dana drma Belu kuću, a međusobne optužbe ne jenjavaju. Njih dve se konstantno raspravljaju, a Ana je optužila svoju cimerku da je ljubomorna na nju, te da želi da bude kao ona, kao i da je Maja zaljubljena u Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Usled svega što se izdešavalo, mi smo stupili u kontakt sa Takijem, Majinim ocem, te ga prvo upitali šta on misli o odnosu njegove ćerke sa Janjušem.

Ja mislim da su Maja i Janjuš veliki prijatelji drugari, Maja je morala da se osloni na nekoga tamo. Janjuš je oženjen, ima suprugu i decu, nema tu ništa na ljubavnoj bazi, samo prijateljstvo. Ona je tamo sama protiv svih, Tare, Matore, Đedovića, svi je napadaju, upala je među zvečarke – rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Ane Korać i Maje mu se uopšte ne dopada, a tvrdi da je njegova ćerka za sve u pravu.

Ja ću vam dati te slike o kojima Ana priča, videćete da je to sve fotomontaža, nema tu istine. Ma vratiću ja nju u Ivanjicu da bere maline i kopa krompir, znam ja nju dobro ko je i šta je, ona je išla redovno u striptiz bar, ne kažem da je tamo radila, ali se druži sa gospođom koja taj bar drži. Ma znam ja mnogo toga o Ani, nego ne ide da pričam, ipak sam ja roditelj – zaključio je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

Domaći

KO JU JE NALJUTIO? Gabrijela Pejčev poslala OŠTRU PORUKU: Ti su NULA! (FOTO)

Domaći

KAO KONOBAR SAM TVOJ, E PA NEĆE MOĆI! Vladimir ZAURLAO na Staniju: TVOJE PONAŠANJE NE PRILIČI DEVOJCI KOJA BI SE MENI SVIDELA! (VIDEO)

Showbiz

ON ZAVODI RED! Ovaj zadrugar ŽESTOKO ZARATIO SA Ramonom, evo i zbog čega! (VIDEO)

Domaći

Vlada PRIJATELJSKI POSAVETOVAO Lazara da se KLONI Nataše: ONA TEBE NE ZASLUŽUJE, ZAMENILA TE SA MOMKOM KOJI JE MIŠ NA STERODIMA! (VIDEO)

Zadruga

POKRAŠĆU VAM SVE, TREĆE DVA ĆU URNISATI! Bora Santana POBESNEO zbog kupovine, pa počeo da URLA na zadrugare! (VIDEO)

Zadruga

LETELO PERJE U KUHINJI: David zamerio Nini kao nikada do sada: "Zabole te k*rac po kome ja posipam brašno!" (VIDEO)

'Original Article