Frano Lasić – 4

Glumac Frano Lasić (62) četiri je puta uplovio u bračnu luku. Trenutačno je u braku s 30 godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić (32). Vjenčali su se prije dvije godine u Beogradu, nakon dvije godine veze.

Tino Jurić/PIXSELL | Autor: Tino Jurić/PIXSELLFoto: Tino Jurić/PIXSELL

– Na prvom susretu se već ‘zaiskrilo’. Osvajanje Milene teklo je polako. Prvo su mi zaigrali leptirići u trbuhu, pa smo se onda počeli čuti i viđati. Ubrzo smo našli i naš zajednički stan – rekao je svojedobno Lasić. Prvi puta ‘da’ je izrekao Maji Nikšić s kojom ima sina Janka. Kaže kako su i danas u dobrim odnosima. 1983. oženio je Ljiljanu iz Beograda, no brak je potrajao samo 21 dan. Deset godina kasnije, ‘vječni šarmer’ pred oltar je odveo Živu Stupnik s kojom ima kći Linu i sina Luku.

Miro Ungar – 4

Višestruki ženik je i glazbenik Miro Ungar (80) koji je otplesao četiri svadbena valcera.

Petar Glebov/Pixsell | Autor: Petar Glebov/PixsellFoto: Petar Glebov/Pixsell

Prva supruga bila je pjevačica Tereza Kesovija (79) od koje se razveo 1973., a iz braka imaju sina Alana. Nakon toga Ungar se ženio još tri puta, a sreću je pronašao uz četvrtu suprugu, 42 godine mlađu Saru.

Danijel Popović

Danijelu Popoviću (62) prva je supruga makedonska manekenka Maja s kojom ima kći Anamariju. Zatim je oženio Sanju Bjedov Popović s kojom ima sina Sebastijana i kći Isabellu Kim, a nakon nje bivšu konobaricu Sanju Grekšo s kojom je dobio sina Dominika.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Danas živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom.

Željko Bebek – 3

Pjevač Željko Bebek (71) iza sebe ima dva popala braka, sa Spomenkom i Sandrom.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Skrasio se sa 34 godine mlađom Ružicom (37), a u travnju su proslavili 15 godina braka. Vjenčali su se 2002. u Dubrovniku. Bebek kaže kako je Ružica ljubav njegova života.

– Supruga me osvojila pogledom i na neki način smo kliknuli istog trena. Osjećao sam da je to ono pravo – rekao je Bebek. Par ima sina Zvonimira (17) i kći Katarinu (14), a iz prijašnjih brakova Bebek ima dvije kćeri – Silviju i Biancu.

Tony Cetinski – 3

Tony Cetinski (48) se, baš kao i kolega Novković, ženio tri puta. Prva supruga bila mu je Antonela Butigan (41), bivša Miss gospođa Hrvatske, a 2005. završila je na listi najseksi Hrvatica.

Foto: Kažimir Škrbić

Imaju sina Christiana (20). Nakon nje, oženio je Ivanu Nobilo, a danas je u braku s ekonomisticom Dubravkom Dujak kojoj je ‘da’ izrekao čak tri puta – u Las Vegasu, Vinkovcima i Zagrebu.

Joško Lokas – 2

Voditelj Joško Lokas nešto je ‘slabiji’ kad je u pitanju vođenje djevojaka pred oltar (ili matičaru). Iza sebe ima samo dva propala braka. Prva supruga bila mu je Ivana s kojom ima troje djece. Na Silvestrovo 2012. oženio je glumicu Natašu Janjić. Upoznali su se četiri godine ranije na snimanju ‘Mamutice’.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

– Ljubav je nešto posebno. Bez ljubavi kao da ne postojimo. Ma ljubav je nešto najbolje što vam se može dogoditi – izjavio je nakon razvoda od Nataše.

Original Article