Voditelj RTL Direkta vikend je proveo u Gorskom kotaru i usput je opisao dogodovštine

Zoran Šprajc na Instagramu je nizom fotografija otkrio što je radio ovaj vikend, a usput je pokazao tetovažu na desnoj ruci.

“Staza kroz kanjon Kamačnika nije baš tako teška kako naslovna fotografija sugerira, ali težak sam ja pa je svako osvježenje putem dobrodošlo, a u Kamačniku, gore na vrelu gdje voda stiže sa 120 metara dubine rijeku doslovce možeš i piti i naravno, pio sam. Na ulazu u kanjon, ondje gdje Kamačnik utječe u Dobru, ove drage kuharke i kuhari su mi u povratku nadoknadili svaku izgubljenu kaloriju i dodali još barem dvije na tu jednu”, započeo je voditelj.

A onda po povratku u kuću za odmor, dočeka me torta od medvjeđih, veprovih i jelenjih kobasa, tlačenica i sir za moje vegetarijanke, a onda od svega rekuperacija u jacuzziju grijanom, pazi sad, na drva, s pogledom i zvukom na vodene kaskade rijeke Kupe. Njezin izvor je par kilometara više i čak je dublji od Kamačnika, kažu više od 170 metara ali nisam stigao provjeriti, drugi put ću i ondje zaroniti jer vraćam se u Vrbovsko čim sprašim 20 kg njami njami čuvenog goranskog krumpira. Moja je preporuka da ne morate kao ja čekati 1. maj da se provozate i prošetate brdsko-šumskim biserom zvanom Gorski kotar”, napisao je Šprajc u nastavku.

Fotke su prikupile više od 4000 lajkova i mnoštvo komentara.

“Netom umiven izvorskom vodom pišeš duboke postove turističkog vodiča”, poručio mu je chef Mate Janković.

Original Article